Schysstare boende för pengarna blir resultatet av årets hyresförhandlingar med Studentstaden. Flera planerade förbättringar har presenterats, även om de exakta siffrorna dröjer tills avtalet skrivits under.

För Väktargatans del innebär förhandlingarna några synliga och några mindre synliga lyft. Här är de förändringar du kommer att märka av.

Önskedrömmen om cykelställ med tak kommer att bli av. Närmare 100 nya, diskreta cykelparkeringar med tak ska byggas på några av områdets innergårdar. Frågan har länge diskuterats med Studentstaden, nu blir den äntligen verklighet!

Den upptrampade stigen från Väktargatan till Kantorsgatan/Tycho Hedén ska grusas och asfalteras. Stigen används redan idag flitigt. Väl asfalterad blir vägen en smidig passage för både fotgängare, cyklister och barnvagnsentusiaster.

Föreningen får också en liten del av kakan. Våra studierum, gästrum och lokaler får internetuttag (för uppkoppling via Upunet-S). Pingislokalen ska också få ett enklare pentry för att kunna användas mer.

Kategorier: nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.