Här kan du boka festlokal

Samlingslokalen rymmer 30 personer och finns på Väktargatan 62, under tvättstugan. Lokalen har bord och stolar samt ett fullt utrustat kök med glas, porslin, diskmaskin, spis, ugn m.m. Toalett finns. Hyran är 300 kr fredag, lördag, söndag, helgdagar samt dag innan helgdag och 150 kr på övriga vardagar. Depositionsavgiften är 500 kr. Notera att bokningssystemet kan avvika från detta och enbart ger en preliminär kostnad.

Observera att lokalerna endast kan hyras av boende på väktargatan. Samt att avbokning ska ske senast 48 timmar innan bokad tid, annars utgår avgift. Bokningsbekräftelse skickas på mejl. Notera att bokningsbekräftelsen kan hamna i skräpposten.

Vänligen läs igenom hyreskontraktet för festlokalen. Du hittar hyreskontraktet här: Festlokalen

Vill du hyra lokalen för att nyttja detta till en lokal förening? Styrelsen har möjliggjort gratis uthyrning av festlokalen Måndagar till Torsdagar förutsatt att det är en lokal grupp eller förening som genomför allmännyttiga aktiviteter. Notera att krav för detta är att alla boende på Väktargatan ska vara inbjudna, mer information finns här.

Var vänlig markera de dagar du vill boka.
Bokningarna gäller från 12:00 på den/de markerade dagen/dagarna till 12:00 nästkommande dag.
Kalendern laddas...
- Ledigt
02
- Upptaget
02
- Preliminärbokat

Förnamn(Obligatoriskt):

Efternamn(Obligatoriskt):

E-post(Obligatoriskt):

Telefonnummer(Obligatoriskt):

Din gatuadress(Obligatoriskt):

Övrigt:

Läs för säkerhets skull igenom så att du fyllt i rätt mailadress och datum. Vi ber dig notera att din bokning är preliminär. Bokningen gäller först när vi bekräftat den.

 bokningsvillkoren

captcha