Här kan du boka festlokal

OBS – Bokningen är stängd tills vidare på grund av för få engagerade i styrelsen // Booking is closed until further notice due to lack of engagement in the board.

Samlingslokalen rymmer 30 personer och finns på Väktargatan 62, under tvättstugan. Lokalen har bord och stolar samt ett fullt utrustat kök med glas, porslin, diskmaskin, spis, ugn m.m. Toalett finns. Hyran är 300 kr fredag, lördag, söndag, helgdagar samt dag innan helgdag och 150 kr på övriga vardagar. Depositionsavgiften är 500 kr. Notera att bokningssystemet kan avvika från detta och enbart ger en preliminär kostnad.

OBS! Om det inte går att boka festlokalen i kalendern, trots att rummet inte är bokat eller reserverat så är bokning av någon anledning stängd. Detta kan ske under sommar- och julledigheter då uthyrningsgruppen inte är på området. Om uthyrningen är stängd utöver dessa tider innebär detta att uthyrningsgruppen av olika anledningar inte är aktiv och därför inte hanterar uthyrningar. Om du är intresserad av att hjälpa till med uthyrningar, hör av dig via kontaktformuläret på hemsidan!

Observera att lokalerna endast kan hyras av boende på väktargatan. Samt att avbokning ska ske senast 48 timmar innan bokad tid, annars utgår avgift. Bekräftelse på din begäran att boka skickas på mejl. Notera att bekräftelsen kan hamna i skräpposten. Bokningen är bekräftad först då du får ett nytt mail där det står att din bokning är godkänd. Det är upp till den som bokar att hålla koll på sin e-post och även skräpposten för att inte missa bokningsbekräftelser eller bokningsnekningar. Vi förbehåller oss rätten att neka bokningar om den exempelvis är gjord kort inpå inträffande eller om ingen av dom uthyrningsansvariga har tid att administrera uthyrningen. Bekräftelse på bokning kan förväntas tidigast två veckor innan bokningstillfället inträffar.

Vänligen läs igenom hyreskontraktet för festlokalen. Du hittar hyreskontraktet här: Festlokalen

Vill du hyra lokalen för att nyttja detta till en lokal förening? Styrelsen har möjliggjort gratis uthyrning av festlokalen Måndagar till Torsdagar förutsatt att det är en lokal grupp eller förening som genomför allmännyttiga aktiviteter. Notera att krav för detta är att alla boende på Väktargatan ska vara inbjudna, mer information finns här.

OBS – Bokningen är stängd tills vidare på grund av för få engagerade i styrelsen // Booking is closed until further notice due to lack of engagement in the board.

Var vänlig markera de dagar du vill boka.
Bokningarna gäller från 12:00 på den/de markerade dagen/dagarna till 12:00 nästkommande dag.
Kalendern laddas...
- Ledigt
23
- Upptaget
23
- Preliminärbokat

Förnamn(Obligatoriskt):

Efternamn(Obligatoriskt):

E-post(Obligatoriskt):

Telefonnummer(Obligatoriskt):

Din gatuadress(Obligatoriskt):

Övrigt:

Läs för säkerhets skull igenom så att du fyllt i rätt mailadress och datum. Vi ber dig notera att din bokning är preliminär. Bokningen gäller först när vi bekräftat den.

 bokningsvillkoren

captcha