Här kan du boka gästrum

Vi vill betona att det är fortsatt VIKTIGT att gästen/gästerna städar ordentligt och desinficerar handtag, toaletter, handfat, vattenblandare, nycklarna innan inlämningen, etc.
Var också noga med handhygienen 
OBS! Om det inte går att boka gästrummen i kalendern, trots att rummet inte är bokat eller reserverat så är bokning av någon anledning stängd. Detta kan ske under sommar- och julledigheter då uthyrningsgruppen inte är på området. Om uthyrningen är stängd utöver dessa tider innebär detta att uthyrningsgruppen av olika anledningar inte är aktiv och därför inte hanterar uthyrningar. Om du är intresserad av att hjälpa till med uthyrningar, hör av dig via kontaktformuläret på hemsidan!

På området finns 5 gästrum med tillgång till pentry (med vatten, mikro och vattenkokare) och toalett. Dusch och bastu finns på Väktargatan 62 under tvättstugan. Maximal hyrningstid i rad är två veckor.

Gästrums hyra: 75 kr / rum och natt, 400 kr/vecka.
Deposition tillkommer med 500 kr (vilket återfås i fall allt är i bra skick efter uthyrningstidens slut).

Notera att vid hyra av ett rum kan andra gäster hyra andra rum i samma lägenhet.

Observera att lokalerna endast kan hyras av boende på Väktargatan. Var vänlig ta med id handling för att verifiera dig.

Vill du boka flera gästrum måste du göra bokningen för varje gästrum enskilt. Bekräftelse på din begäran att boka skickas på mejl. Bekräftelsen skickas på mejl. Notera att bokningsbekräftelsen kan hamna i skräpposten. Bokningen är bekräftad först då du får ett nytt mail där det står att din bokning är godkänd. Vi förbehåller oss rätten att neka bokningar om den exempelvis är gjord kort inpå inträffande eller om ingen av dom uthyrningsansvariga har tid att administrera uthyrningen. Bekräftelse på bokning kan förväntas tidigast två veckor innan bokningstillfället inträffar.

Var vänlig läs igenom nedanstående information samt ta med ID-handling vid undertecknande av kontrakt.

Hyreskontrakt
Vid utnyttjande
Vid utcheckning

OBS – Bokningen är stängd tills vidare på grund av för få engagerade i styrelsen // Booking is closed until further notice due to lack of engagement in the board.