Varmvatten och fjärrvärme avstängt idag 19/1 kl 8-16

Idag torsdag 19/1 har Vattenfall avbrott i leveransen av varmvatten och fjärrvärme. Avbrottet påverkar bl a Väktargatan.

Här är listan på gator som berörs av avbrottet:

Arngrims Gränd, Balders Väg, Bellmansgatan, Birger Sjöbergsgatan, Brages väg, Bruno Liljeforsgatan, Brynjevägen, Bågspännarvägen, Dagermansgatan, Dan Anderssonsgatan,Djäknegatan, Elin Wägnersgatan, Envigsvägen, Ferlinsgatan, Fredrika Bremersgatan, Frejs Väg, Fylkingsvägen, Fänrik Ståls Gata, Gamla Uppsalagatan, Geres Väg, Groaplan, Heidenstamsgatan, Heidenstamstorg, Hildvägen, Holmgångsvägen, Huges Väg, Höders Väg, Iduns Väg, Kantorsgatan, Lagerlöfsgatan, Ledungsvägen, Leopoldsgatan, Lidnersgatan, Lings Väg, Mimersvägen, Munters Gata, Nannas Väg, Narves Gränd, Nyby Centrum, Nybyplan, Odins Väg, Orvars Väg, Ottars Väg, Regins Väg, Sandelsgatan, Sehlstedtsgatan, Sigyns Väg, Skoguls Gränd, Sköldmövägen, Snorrevägen, Sportfältsvägen, Tingsslätten, Topeliusgatan, Torgrims Väg, Tors Väg, Valhalls Väg, Vattholmavägen. Vidulvs Väg, Viktor Rydbergsgatan, Wivalliusgatan, Von Bahrs Väg,Väktargatan, Värnlundsgatan, Yrsavägen och Öpirs Väg.

Hör gärna av er till Vattenfall om ni har frågor om avbrottet, kontakta kundtjänst nås på 020-82 58 58. Kortfattad info om planerade avbrott finns på Vattenfalls webbplats.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *