As you may have noticed the warm water and district heating has been shut off today, Thursday 19 January. According to Vattenfall, the power company, the warm water and heating will be back at latest at 16:00 h.

The following streets are currently without warm water and district heating:

Arngrims Gränd, Balders Väg, Bellmansgatan, Birger Sjöbergsgatan, Brages väg, Bruno Liljeforsgatan, Brynjevägen, Bågspännarvägen, Dagermansgatan, Dan Anderssonsgatan, Djäknegatan, Elin Wägnersgatan, Envigsvägen, Ferlinsgatan, Fredrika Bremersgatan, Frejs Väg, Fylkingsvägen, Fänrik Ståls Gata, Gamla Uppsalagatan, Geres Väg, Groaplan, Heidenstamsgatan, Heidenstamstorg, Hildvägen, Holmgångsvägen, Huges Väg, Höders Väg, Iduns Väg, Kantorsgatan, Lagerlöfsgatan, Ledungsvägen, Leopoldsgatan, Lidnersgatan, Lings Väg, Mimersvägen, Munters Gata, Nannas Väg, Narves Gränd, Nyby Centrum, Nybyplan, Odins Väg, Orvars Väg, Ottars Väg, Regins Väg, Sandelsgatan, Sehlstedtsgatan, Sigyns Väg, Skoguls Gränd, Sköldmövägen, Snorrevägen, Sportfältsvägen, Tingsslätten, Topeliusgatan, Torgrims Väg, Tors Väg, Valhalls Väg, Vattholmavägen. Vidulvs Väg, Viktor Rydbergsgatan, Wivalliusgatan, Von Bahrs Väg,Väktargatan, Värnlundsgatan, Yrsavägen och Öpirs Väg.

If you have any questions, contact Vattenfalls customer service at 020-82 58 58. Information about planned service interruptions can be found on Vattenfalls website (only in Swedish).

 

Kategorier: nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE