Bokningstavla i tvättstuga Foto: Anna Karlsson enlitenpaus.wordpress.comFr o m 10 maj bokas maskin 7 & 8 skriftligt på en lista. Både för att underlätta för oss boende och för att bespara hyresvärden kostnaden för borttappade kolvar, nycklar och årlig rensning.

Lämna gärna in din bokningskolv + nyckel till Dombron, Storgatan 25 (Sivia torg). Så kan de
återanvändas i andra tvättstugor.

The laundry rooms’ booking board for machines 7 & 8 will be replaced with a printed booking sheet on the 10th of May. Please return your booking lock & key to the landlord, Dombron at their office at Storgatan 25 (Sivia torg).

Tack på förhand!

Kategorier: nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.