Vi på Väktargatans förtroenderåd kommer nu den 2:a september flytta ut alla saker från lokalerna på Väktargatan 12 (studierum), Väktargatan 24 (pingis och bastu) och Väktargatan 26(Gästrum). Därför så kommer det inte gå att använda dessa lokaler från och med den 1:a September. Dessa lokaler kommer gå till Djäknegatansförtroenderåd.
Om ni är i närheten den 2:a September så uppskattar vi verkligen några handtag för hjälp av flytt, då vi kommer flytta sakerna till lokalerna på Väktargatan 50, 62 och 64. De enda gästrummen som kommer finnas till uthyrning är de på 64:an tills vi fått ordning på de studierum som vi tänkt omvandla till Gästrum.
Väktargatans förtroenderåd är en hyresgästförening där styrelsens arbete sker ideellt för oss alla boende på Väktargatan. Vad vi gör för gästrummen, festlokalen, bastu och andra aktiviteter, sker på våran fritid. Därför vänligen ha förståelse för de problem som kan uppstå (tidpassning o.s.v.). Ni är väldigt välkomna att engagera er i styrelsen för att avlasta oss men också göra mer för Väktargatans boende som ger oss alla ett mysigare och bättre Väktargatan.
Kategorier: nyheter