10 sätt att förbättra ditt studentboendeVill du lära känna några fler av dina grannar? Vill du få koll på om det finns en bastu, ett gym eller en festlokal i ditt kvarter? Eller har du kanske en helt egen idé du vill driva?

Temakvällen 10 sätt att förbättra ditt studentboende lär dig hur du snabbt och enkelt kan förbättra ditt och andras studentboende. Tillsammans pratar vi pengar, bollar idéer och äter en enkel studentmiddag.

Onsdag 21 september kl 18:00, i festlokalen på Djäknegatan 5. Gäst och samtalsledare är aktivisten och inspiratören Jonas Eriksson.

Läs mer: HUS – temakväll: 10 sätt att förbättra ditt boende

Kategorier: nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.