Studierummen på Väktargatan ska renoveras inför hösten. Hyresvärden gick med på att tapetsera om rummen, som i vissa fall är rejält slitna. Redan under försommaren har det gjorts små reparationsjobb. Föreningen har också städat och kompletterat där det saknats möbler.

Våra gemensamma utemöbler ska också få sig lite omvårdnad under sommaren. Med några lager olja blir de fräschare och håller bättre. Vid årets hyresförhandling gick Studentstaden med på att inventera möblerna på bl a Väktargatan. De har tidigare skötts av en scoutförening.

Förtroenderådet har samråd med hyresvärden ett par gånger per termin. Då lyfter vi fram frågor som kommit in från boende i området.

Minnesanteckningar från våra möten hängs upp i tvättstugorna och läggs upp här.

Kategorier: nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.