Festlokalen under renovering

Festlokalen på Vg 62 under renovering

Festlokalen på Väktargatan 62 har drabbats av en fuktskada. Under november och december hänvisar vi därför till närliggande festlokaler.

Utan att någon märkt det har det under en längre tid läckt in vatten via husgrunden. Arbetet med att torka ur och renovera påbörjades redan den 28 oktober. Då började man med att gräva ur och dränera på utsidan av huset. Resultatet blir alltså ett hus som bättre står pall även om det regnar hårt under kommande år.

Inne i lokalen har fukten framför allt satt sig i fönsterväggen och under golvet. Först ska lokalen alltså få ”torka upp” vilket beräknas ta åtminstone några veckor. Arbetet beräknas vara klart kring årsskiftet december/januari 2011.

Ordföranden har också bloggat om renoveringen.

Kategorier: nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.