VIKTIG INFO TILL BOENDE PÅ VÄKTARGATAN
(English further down)
Med anledning av Covid-19 (coronaviruset) har styrelsen för Väktargatans förtroenderåd bestämt sig för att pausa uthyrningen av gästrum och festlokal från och med idag, tisdag den 17/3, på obestämd tid. Vi ber om ursäkt för så kort varsel, men från oss i styrelsen känns detta som det rätta beslutet. Om ni har några frågor eller funderingar kan ni höra av er till oss här direkt till uthyrarna eller på vår facebooksida ”Väktargatan”. Vi uppdaterar er när läget ändras.
Vänliga hälsningar
Väktargatans förtroenderåd

IMPORTANT INFORMATION FOR PEOPLE LIVING ON VÄKTARGATAN.
Due to Covid-19 (Corona), the board of Väktargatan Trust Council has decided to pause the rentals of guest rooms and party room starting today, Tuesday March 17, until further notice. We apologize for such short notice, but from us on the board this feels like the right decision. If you have any questions or concerns you can contact us here or on our Facebook page ”Väkktargatan”. We will update you when the situation changes.
Sincerely
Väktargatan’s Trust Council;

Kategorier: nyheter